Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam
Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam Our Salon Opening Times Bekijk hier onze openingstijden, Klik hier

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 17.30
  • Woensdag 9.00 - 17.30
  • Donderdag 9.00 - 17.30
  • Vrijdag 9.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Langs de Baan 106, 3191 TP Hoogvliet
Telefoon: 010-4722941
Mobiel: 06 - 44717857
Bel ons op om een afspraak te maken of let op ons kapperslicht. Bij groen licht kun je direct terecht. Staat het stoplicht op oranje dan kun je dezelfde dag nog terecht.

Natuurlijke haarproducten Hoogvliet

Home / Natuurlijke haarproducten Hoogvliet

Natuurlijke haarproducten in Hoogvliet

Natuurlijke haarproducten Hoogvliet

Als je alleen het beste voor je haar wilt, kies je voor de natuurlijke haarproducten van Fedine Haarmode in Hoogvliet. Binnen onze kapsalon maken we dan ook alleen gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten die de gezondheid van je haar ondersteunen. Daarnaast zijn de natuurlijke haarproducten van Fedine Haarmode in Hoogvliet ook los te koop. Zo kun je ook thuis genieten van het beste resultaat.

Het verzorgen en voeden van ons haar is van groot belang. Op deze manier voorkomen we dat het haar dof wordt of zelfs afbreekt. Door het gebruik van agressieve producten kan de haarstructuur flink aangetast worden. Het haar voelt daardoor niet alleen stug aan, maar gaat op den duur ook pluizen. Dit zorgt voor een ongezonde uitstraling door toedoen van droog en beschadigd haar. Als je op zoek bent naar hoogwaardige natuurlijke haarproducten in Hoogvliet ben je bij Fedine Haarmode dan ook aan het juiste adres.

We bieden een breed assortiment producten voor zowel mannen als vrouwen. Daarmee hou je jouw haar in topconditie waardoor het glanst van gezondheid. Onze haarproducten bevatten geen chemische bestanddelen. Dat wil zeggen dat de ingrediënten hun oorsprong vinden in de natuur. Je haar wordt daardoor ondersteund, gevoed en herstelt als dat nodig is.

Hoogwaardige natuurlijke haarproducten kopen in Hoogvliet

Door toedoen van allerlei invloeden kan ons haar beschadigd worden. De haarschubben en de structuur verliest zijn gladheid en kracht. Daardoor wordt ons haar dof en kan er tevens haarbreuk optreden. Dit kan komen door het gebruik van chemische haarmiddelen, haarverf van lage kwaliteit, overmatig stijlen of andere oorzaken. In alle gevallen is een goede verzorging van groot belang.

Ook als je jouw haar glanzend en gezond wilt houden is het gebruik van haarproducten op natuurlijke basis aan te raden. Ze beschermen en voeden het haar van binnenuit. Daarnaast zorgen onze producten ervoor dat er een beschermlaag rondom de schacht van het haar wordt aangebracht. Dat herstelt de haarstructuur waardoor deze glad en glanzend blijft. Bij Fedine Haarmode in Hoogvliet vind je ook hoogwaardige natuurlijke haarproducten die het haar beschermen tijdens chemische behandelingen.

Hiermee voorkom je dat jouw haar beschadigd raakt als deze verhit of gekleurd wordt. Het resultaat is een prachtige volumineuze haardos dat glans van gezondheid. Als ervaren hairstylist in Hoogvliet staan we dan ook graag voor je klaar. Naast natuurlijke haarproducten ben je bij ons ook aan het juiste adres als je hair extensions wilt laten zetten in Hoogvliet.

Neem contact op