Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam
Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam Our Salon Opening Times Bekijk hier onze openingstijden, Klik hier

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 17.30
  • Woensdag 9.00 - 17.30
  • Donderdag 9.00 - 17.30
  • Vrijdag 9.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Langs de Baan 106, 3191 TP Hoogvliet
Telefoon: 010-4722941
Mobiel: 06 - 44717857
Bel ons op om een afspraak te maken of let op ons kapperslicht. Bij groen licht kun je direct terecht. Staat het stoplicht op oranje dan kun je dezelfde dag nog terecht.

Hair extensions Hoogvliet

Home / Hair extensions Hoogvliet

Hair extensions van Fedine Haarmode in Hoogvliet

Hair extensions HoogvlietAls je graag hairextensions wilt laten zetten in Hoogvliet, ben je bij Fedine Haarmode aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring in het aanbrengen van extensions om meer lengte en volume te kunnen creëren. Uiteraard werken we daarbij alleen met de allerbeste producten, zodat je altijd verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Voor hairextensions in Hoogvliet staat ons enthousiaste team dan ook graag voor je klaar.

Ons haar speelt een belangrijke rol als het gaat om uitstraling. Gezond, glanzend en mooi haar geeft ons een prettig gevoel en zelfvertrouwen. Toch is niet iedereen gezegend met een volle haardos of een mooie lengte. Soms laat de lengte te wensen over of is de haarstructuur te fijn waardoor niet het volume hebt wat je graag zou willen. Het kiezen voor hair extensions van Fedine Haarmode in Hoogvliet is dan een prima oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor extensions om meer lengte of volume te kunnen creëren.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de populariteit van hair extensions de laatste jaren enorm is toegenomen. Binnen onze kapsalon werken we met het merk Great Lengths. Deze extensions van 100% natuurlijk haar geven je direct het haar waar je van droomt. Deze hoogwaardige hairextensions kun je behandelen als je eigen haar en behouden hun prachtige natuurlijke uitstraling. Als ervaren hairstylist in Hoogvliet staan we dan ook graag voor je klaar.

Hair extensions in Hoogvliet

Naast een volledige verlenging ben je bij Fedine Haarmode ook van harte welkom als je strengen in kleur wilt laten zetten. Op deze manier krijgt je haar direct een prachtige nuance zonder dat daar haarverf aan te pas komt. De hair extensions van Fedine Haarmode in Hoogvliet voldoen altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat betekent dat het haar niet pluist of knoopt.

Het zachte haar kan tevens in model worden geknipt of worden gekleurd in een tint naar wens. Door onze ruime ervaring in het vak weten we altijd het mooiste eindresultaat te bereiken. Om je haarverlenging mooi te kunnen houden, bieden we je ook hoogwaardige verzorgingsproducten voor je haar. De natuurlijke haarproducten van Fedine Haarmode zijn vrij van chemicaliën en ondersteunen de gezondheid en het herstel van je haar.

De actieve en verzorgende bestanddelen geven je haar dat glanst van gezondheid. Fedine Haarmode is dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van hair extensions in Hoogvliet. Of je nu meer volume of lengte wilt creëren in je haar. Daarbij wordt het haar op vakkundige wijze gezet en zijn de bondings niet zichtbaar. Jouw hair extensions voelen als je echte haar en hebben een hoog draagcomfort.

Neem contact op