Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam
Kapsalon gevestigd in Hoogvliet Rotterdam Our Salon Opening Times Bekijk hier onze openingstijden, Klik hier

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 9.00 - 17.30
  • Woensdag 9.00 - 17.30
  • Donderdag 9.00 - 17.30
  • Vrijdag 9.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Langs de Baan 106, 3191 TP Hoogvliet
Telefoon: 010-4722941
Mobiel: 06 - 44717857
Bel ons op om een afspraak te maken of let op ons kapperslicht. Bij groen licht kun je direct terecht. Staat het stoplicht op oranje dan kun je dezelfde dag nog terecht.

Hairstylist Hoogvliet

Home / Hairstylist Hoogvliet

Hairstylist Fedine Haarmode in Hoogvliet

Hairstylist HoogvlietAls je op zoek bent naar een hairstylist in Hoogvliet staat het team van Fedine Haarmode graag voor je klaar. Binnen onze kapsalon ben je aan het juiste adres voor diverse soorten haarbehandelingen en kniptechnieken van hoge kwaliteit. Natuurlijk niet alleen voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Ook als je op zoek bent naar een hairstylist voor avond en bruidskapsels in Hoogvliet kun je op ons rekenen. Daarnaast zijn we ook dé leverancier voor natuurlijke haarproducten in de omgeving Hoogvliet.

Ons haar levert een belangrijke bijdrage aan onze uitstraling. Een goed kapsel past bij onze persoonlijkheid en ondersteund onze natuurlijke schoonheid. Gezond en goed verzorgt haar heeft volume en ziet er stralend uit. Op zijn beurt zorgt dat weer voor een lekker gevoel en het nodige zelfvertrouwen. Gelukkig ben je daarvoor bij Fedine Haarmode aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in diverse kniptechnieken.

Maar, ook voor highlights, lowlights en hair extensions in Hoogvliet staan we graag voor je klaar. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met jouw wensen. Of je nu een nieuwe coupe wilt laten knippen, of je uitgroei bij wilt laten werken. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we altijd aan jouw wensen voldoen. Binnen onze kapsalon maken we tevens gebruik van natuurlijke haarproducten die de gezondheid van je haar ondersteunen.

Vakkundige hairstylist in Hoogvliet

Bij Fedine Haarmode ben je ook van harte welkom als je graag een avondkapsel of bruidskapsel wilt. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je lang of kort haar hebt. Uiteraard stemmen we het kapsel helemaal af op jouw wensen en voorkeur. Zo ben je altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat en een kapsel dat bij je past. Ook als je jouw haar wilt laten knippen kun je bij ons terecht. Dit kan in onze kapsalon zowel met als zonder afspraak.

Zo houd je jouw haar in goede conditie. Binnen onze kapsalon werken we met een enthousiast en ervaren team. Zo kunnen we je altijd een uitgebreide keuze aan haar behandelingen aanbieden. Ook voor het creëren van meer lengte of volume ben je bij Fedine Haarmode van harte welkom. Onze hair extensions zijn gemaakt van 100% menselijk haar van de beste kwaliteit.

Maar, ook voor het bijkleuren van de uitgroei of een geheel nieuwe trendy haarkleur staan we voor je klaar. Natuurlijk kunnen we je ook altijd voorzien van een persoonlijk kleuradvies. Deze stemmen we af op de contouren van je gezicht én op jouw persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Neem contact op